Uitgebreid assortiment rozen tegen scherpe prijzen

Ervaring en kennis staan centraal bij Zandbergen Roses. Als specialist in rozen spelen wij in op de dagelijkse fluctuaties in de mondiale rozenmarkt en kunnen wij transacties tussen leveranciers en kopers zo efficiënt mogelijk faciliteren.
Onze commerciële medewerkers bieden dagelijks een uitgebreid assortiment rozen aan tegen scherpe prijzen. Naast deze aanbiedingen kunt u gebruik maken van de webshop, is het mogelijk om bestellingen te plaatsen en adviseren wij u omtrent de laatste ontwikkelingen in de markt.

Inkoop op de veilingklok

Dagelijks worden op de voornaamst veilingen en direct bij diverse kwekers onze producten ingekocht. Met een gedegen product- en marktkennis streeft het inkoopteam naar de beste prijs/kwaliteit verhouding. Hierbij is de jarenlange ervaring van ons team onmisbaar.

Kwaliteitscontrole

Na binnenkomst van het product op één van onze locaties ondergaan de rozen een kwaliteitskeuring om vervolgens naar onze voorraadcellen te worden verplaatst. Op dit moment is het product beschikbaar voor de verkoop.

Orderpicken / verkoop

Via onze webshop/telefonische verkoop bieden wij onze dagverse producten aan. Na het plaatsen van een bestelling vindt de zgn. orderpick plaats. Via barcodes worden de orders nogmaals gecontroleerd of het juiste bestelde product aan de juiste klant wordt uitgeleverd.

Logistieke distributie

Het voor transport gereedgemaakte product wordt via Zandbergen Logistics bij onze klanten afgeleverd.

Rico van der Meij

Sales Manager


Lennert van der Bent

Sales Manager


Hans Heemskerk

Sales Manager