Van kweker tot retailer

De supply chain van Global Flower Trading is kort en efficiënt. Wij zijn dé schakel tussen rozenkweker en retailer.
Samen met onze kwekers streven wij naar een langdurige samenwerking waarin een eerlijke en duurzame keten centraal staat. Wij zijn dé schakel tussen kweker en Europese retailer als het om roos producten gaat.
Door vaste relaties met leveranciers uit diverse productiegebieden, constante uitwisseling van informatie over de geleverde kwaliteit met onze leveranciers en door het gebruik van geavanceerde technieken is Global Flower Trading in staat jaarrond producten met een constante kwaliteit te leveren. Global Flower Trading concentreert zich op snijrozen in de range van 2,8cm – 4,5cm kopmaat.

Kwekers

Het proces start op de kwekerij. Samen met onze partner kwekerijen staan wij voor een verse, efficiënte en eerlijke keten. Sinds het bestaan van Global Flower Trading hebben wij veel langdurige relaties opgebouwd met kwekers uit Ethiopië, Kenia, Tanzania, Oeganda, Zambia, Zimbabwe en Rwanda.

Kwaliteitscontrole

Het product ondergaat een laatste kwaliteitscheck. Na goedkeuring wordt het product uitgeleverd aan de verwerkingsafdeling.

Verwerking

Na de kwaliteitscontrole starten wij met het verwerken van verse rozen naar kant-en-klaar producten. Ons productieteam is zeer professioneel, efficiënt en creatief als het gaat om het verwerken van bloemen. U vraagt, wij draaien!

Retail

Naast het leveren van kant-en-klare roosproducten assisteren wij onze relaties ook bij nieuwe concepten, het sourcen naar de juiste producten in Afrika en geven we advies omtrent de laatste marktontwikkelingen.

Distributie

Vanuit de logistieke afdeling worden de producten naar de juiste veilinglocatie getransporteerd en intern uitgereden naar de gewenste afleverlocatie.